Kompiskortet - ansökan

LÄS MER

Kompiskortet

Kompiskortet är till för dig som har en funktionsnedsättning, för att du ska kunna ta del av olika aktiviteter och arrangemang. Du betalar som vanligt men din kompis, släkting eller familjemedlem följer med gratis.

Uppvidinge kommun utgår från att alla kommuninvånare ska kunna ta del av det utbud som finns inom fritid, kultur och idrottsaktiviteter. Kompiskortet ses som ett led i det arbetet.

Kortet gäller för dig som är skriven i Uppvidinge kommun. Det är personligt och medför att du betalar som vanligt, men din kompis följer med gratis. Du bestämmer själv vem du tar med dig.

Kortet gäller i Kronobergs län hos de arrangörer som har anslutit sig till Kompiskortet. Du får själv söka information om vilka arrangörer som är anslutna i respektive kommun. Mer information hittar du i länkarna till kommunerna nedan. Kompiskortet började gälla den 1 oktober 2015.

Ansökan

För att få Kompiskortet måste du ansöka hos kommunen. Fyll i ansökan och skicka med ett foto på dig i storlek som ett passfoto, 35 millimeter x 45 millimeter. Sätt på frimärke och posta det i en brevlåda. Kompiskortet skickas sedan hem till dig.

Behandling av personuppgifter

Frågor om e-tjänsten